In weekend cand ramai singur acasa

La o mare fabrica din Japonia se tine o sedinta generala. Directorul executiv tine un discurs catre angajati: / – Stimati colegi, am niste vesti foarte bune pentru voi! / In primul rand ca am ajuns la un nivel tehnologic la care nu mai e nevoie de munca din partea oamenilor ci avem pe toate liniile tehnologice numai roboti. / In al doilea rand ca acesti roboti ne asigura un asemenea profit incat nimeni nu trebuie sa fie concediat, toti veti ramane angajati in cadrul firmei cu aceleasi salarii ca si pana acum.

Totusi ca sa nu zica cineva ca nu lucrati deloc si va primiti banii degeaba, propun sa veniti la servici o zi pe saptamana. / Si ca aceasta zi sa nu fie nici la inceputul saptamanii, nici la sfarsitul ei, m-am gandit sa fie ziua de miercuri! / Toata lumea aplauda, se aud urale, ce mai, fericirea de pe lume. / Cand se mai linistesc putin, se aude vocea lui Ion, singurul roman angajat la aceasta fabrica: / – Nu va suparati, dar chiar in fiecare miercuri?!

Bonus: Polistul si logica. Un politist se intalneste cu un profesor de logica si,dupa o scurta conversatie despre vreme, politistul il intreaba pe profesor: / -Domnule profesor, ce este logica? / Dupa ce il examineaza din priviri, profesorul ii spune: / -Cel mai bine iti dau un exemplu. Ai acvariu acasa? intreaba profesoru / -Am,raspunde politistul . / -Daca ai acvariu inseamna ca iti plac pestii,logic? / -Logic.

-Daca iti plac pestii,inseamna ca iti place natura. Logic? / -Logic / -Daca iti place natura inseamna ca iti place frumosul. /  Logic? / -Logic. / -Daca iti place frumosul inseamna ca iti plac femeile si ca esti casatorit. ./ Asa este? / -Da, asa este. / -Ai inteles ce este logica?intreaba profesorul. / -Da.  raspunde politistul. / A doua zi la munca,politistul intreaba un coleg: / -Tu stii ce e logica? / -Nu. Ce este? / -Ai acvariu acasa? / -Nu / -Inseamna ca nu esti casatorit!

<
Loading...