Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au ajuns ieri în fața altarului! Ce ținută a purtat prezentatoarea Kanal D

Astăzi, 10 februarie, este o zi importantă pentru Ilinca Vandici și Andrei Neacșu! Cei doi au ajuns în fața altarului, unde a avut loc un eveniment cu totul și cu totul emoționant. Prezentatoarea Kanal D a fost cea care a făcut anunțul, iar felicitările și urările dintre cele mai frumoase nu au întârziat să apară.

Ilinca Vandici și soțul ei au avut un weekend plin de emoții! Ei au botezat încă un copilaș, pe care l-au primit cu brațele deschise în frumoasa lor familie. În poza pe care nașa a urcat-o pe o rețea de socializare nu se poate observa foarte bine cu ce s-a îmbrăcat, însă, în alte imagini apărute pe Internet se vede că ea a ales un costum roșu cu o croială foarte interesantă și un maiou negru. Atât în lăcașul de cult, unde micuțul nepoțel Dominic a fost creștinat, cât și la petrecere, moderatoarea de la “Bravo, ai stil” a fost toată numai un zâmbet.

“De astăzi, avem un nou finuț… 🤗👶❤️ Bine ai venit în familia noastră, @dominic_dat ❤️❤️❤️ @andrei_neacsu1 @laura_dat18 @bogdandat” este mesajul scris de Ilinca Vandici în dreptul pozei de album pe care a făcut-o publică pe Facebook. Reacția finei nu a întârziat să apară la postarea făcută de vedeta de la Kanal D: “Vă mulțumim din suflet, dragii noștri nași! Vă iubim!!!❤️❤️❤️😇😇😇😇”.

“Să vă trăiască, să fie sănătos finuțul”, “Felicitari! Sa va traiasca si sa fie sanatos!🥰”, “Felicitări! Sunteți minunați!❤❤❤❤☺☺”, “Să vă trăiască finuțul, să aveti parte de multă sănătate ca să mai puteți boteza!😘”, “Să fie sănătos, să crească mare și frumos alături de cei dragi. O zi frumoasă vă doresc! Pupici” sunt cinci dintre mesajele pe care le-au primit părinții spirituali ai bebelușului.

Ilinca Vandici este o prezentatoare la o emisiune. Are 30 de ani. Vedeta s-a căsătorit cu afaceristul Andrei Neacşu, chiar de Paşte în 2017, după doi ani de relaţie. Cununia civilă a avut loc în mare secret în Tunari, localitatea în care cuplul locuieşte. Cel care a oficiat ceremonia e chiar socrul vedetei, care e primar acolo. Prezentatoarea tv a născut pe 23 iulie 2017. Fiului ei cu Andrei Neaşcu a primit numele Zian Ioan Neacşu. Moderatoarea de la “Bravo, ai stil!” s-a căsătorit religios pe 15 octombrie 2017.

galerie foto 

Loading...