Hotii de caviar!

Anunturi autentice romanesti. / Esti analfabet? / Scrie-ne azi si te ajutam pe gratis. / Service Auto. / Ridicam si livram masina gratuit. / Daca ne incerci o data, nu mai pleci in alta parte. / Vand caine: mananca orice si ii plac foarte mult copiii. / Castron pe placul oricarei gospodine cu fund rotund pentru batere eficienta. / De vanzare: birou de epoca pentru o doamna cu picioare subtiri si sertare largi. / Prajitor de paine: Un cadou apreciat de intreaga familie. / Arde painea automat. / Masini uzate: / De ce sa te duci in alta parte ca sa fii pacalit?Vino aici! / Cautam un om sa aiba grija de un lot de vaci care nu fumeaza si nici nu bea. / Vand pat pentru copil cu picioare de fier. / Tanara doamna, draguta, inteligenta, caracter, familie buna, doreste casatorie cu domn bine situat care sa aiba si autoturism. / Ofertele se vor adresa subsemnatei, insotite de fotografia autoturismului.

Cautam femeie la fetita in varsta si nefumatoare. / Vand masina de cusut mana si picior. / Vand butelie de aragaz cu reseu si frigider. / Cumpar imbracaminte de dama deosebita si putin intrebuintata. / Confectionez si incaputez cizme pentru barbati cu inlocuitori de calitate. / Ofer loc de veci liberabil prin schimb. / Ofer recompensa celor care au spus nevestei lui Paul Ionescu ca l-au vazut cu o femeie in masina in ziua de 18 Iunie, pe autostrada Bucuresti-Pitesti. / Va rog sa veniti sa depuneti marturie si la tribunal. / Paul Ionescu. / Intr-o croitorie de dama: / Fustele se ridica zilnic intre orele 10.00 si 14.00. / Vindem second hand.

In diverse localuri si pravalii: / Consumati cu incredere supa de pasare vegetariana. / Servim cu frisca clientela bine batuta. / Avem frisca batuta toata ziua. / Nu servim minori sub 18 ani. / Nu servim in stare de ebrietate. / Avem ciorapi de femei lungi. / Lenjeria de corp nu se schimba ! / Confectionam costume de dama la proba a doua. / Croim rochii pentru dame de lux ! / Confectionam posete si genti si cu pielea clientului. / Nu trimiteti copii la umplut cu sifoane.

<
Loading...