Horoscop rune săptămâna 11-17 februarie, cu Mihai Voropchievici. Berbecii să stea acasă, urmează o schimbare mare, Leii merg pe gheață subțire

HOROSCOP Numerologul Mihai Voropchievici prezintă la “Adevăruri ascunse” previziunile runelor pentru săptămâna 11-17 februarie.

HOROSCOP BERBEC: Este în postura de așteptare. Să stea acasă să aștepte o schimbare foarte mare.

HOROSCOP TAUR: Taurii au o săptămâna fantrastică. Vești bune, din toate direcțiile: bani, cadouri.

HOROSCOP GEMENI: Gemenii au un sfat: trebuie să abordeze altfel problemele care îi interesează, să schimbe tactica.

HOROSCOP RAC: Racul trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore în noua săptămână.

HOROSCOP LEU: Leii trebuie să fie atenți pentru că sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. S-au extenuat, au muncit mult, au ceva probleme de rezolvat și sunt supărați că nu le-au ieșit lucrurile cum trebuie.

HOROSCOP FECIOARĂ: Fecioarele au intrat partenerilor. E o certitudine aproape că cineva care se gândește la voi vă va trimite un cadou minunat.

HOROSCOP BALANȚĂ: Balanțele sunt pregătit să înceapă o viață nouă. E o săptămână de revigorare în planul fizic, psihic și material.

HOROSCOP SCORPION: Scorpionii sunt sfătuiți să dea la o parte toate grijile și fricile, spaimele legate de trecut. Pregătiți-vă pentru o perioadă extraordinar de bună.

HOROSCOP SĂGETĂTOR: Săgetătorii dau lovitura. Se produce un salt rapid calitativ în existența lor.

HOROSCOP CAPRICORN: Capricornii are două disponibilități: să mute din casă sau de la serviciu. El tot caută posibilitatea asta. Are și gânduri să-și facă o casă pe pământ sau dacă nu să meargă la țară.

HOROSCOP VĂRSĂTOR: Vărsătorii sunt atenționați că foarte curând vor afla un adevăr extraordinar de puternic, care poate să aibă asupra lui și marcaj benefic, dar și mai puțin benefic.

HOROSCOP PEȘTI: Peștii au parte iar de runa Wunjo. Câștigă pe toate planurile!

Loading...