close
guguluf-ciocolata-mere-profimedia-0035188541-580×400

O prajitura delicioasa si cremoasa !

 

Ingrediente

Blatul

-4 oua

-10 linguri zahar

-10 linguri faina

-10 linguri ulei

-1 praf sare

-1 praf de copt

-1 esenta vanilie

 

Crema

-200 g ciocolata menaj

-200 ml frisca lichida

 

Mod de preparare

Albusurile se bat cu zaharul pana devin o spuma, apoi se adauga treptat galbenusurile, faina , praful de copt, uleiul , vanilia si sarea. Se da la cuptor 30 de minute in forma speciala de gugulug.

Se lasa la racorir 15 minute, apoi se scoate din forma.

Se pune smantana pentru frisca la incalzit si , cand incepe sa fiarba, se adauga ciocolata rupta bucatele, se lasa cateva minute, apoi se amesteca pana devine o crema. Peste blat se adauga crema obtinuta si se orneaza cu nuca de cocos.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...