close
musaca-legume-cascaval

Un preparat savuros pentru o cina usoara si sanatoasa.

 

Ingrediente

-500 g vinete

-500 g dovlecei

-2 rosii mari

-200 ml supa de legume

-20 g usturoi

-50 ml vin alb

-100 g unt

-150 g cascaval

-80 g parmezan

-sare

-piper

-oregano

-ulei

 

Mod de preparare

Cureti de cotoare vinetele si dovleceii. Le speli si le tai rondele. Oparesti rosiile si le cureti de coaja si de cotoare.

Coci pe gratar rondelele de vinete si de dovlecei unse cu ulei sau le prajesti usor intr-o tigaie  antiaderenta. Tai rosiile fasii si le pui intr-un castron.

Asezi intr-un vas legumele in straturi si cascavalul.

Torni supa de legume, vinul fierbinte, adaugi untul taiat cubulete, usturoiul pisat , oregano, sare si piper , dupa gust si dai tava la cuptor.

Cu 10 minute inainte de a scoate vasul din cuptor, adaugi parmezan sau cascaval ras  si lasi sa se gratineze.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!