Garcea si teroristul

Un batran traia singur la tara. / Venise la un moment dat timpul sa sape in gradina si sa planteze rosiile, dar, cum il lasasera puterile, ii trimise o scrisoare unicului sau fiu, care era la inchisoare: / „Draga fiule, ma simt tare rau. Am vrut sa plantez rosiile anu‘ asta, insa nu am reusit sa sap gradina, sunt sleit de puteri. / Tu erai singurul meu ajutor cand erai acasa. As fi vrut sa fii acum langa mine si sa ma poti ajuta. Cu dragoste, tata.” / Dupa cateva zile, batranul primeste o scrisoare de la fiul sau:

„Draga tata, imi pare rau ca nu sunt acolo sa te ajut, insa, orice s-ar intampla, sa nu cumva sa te apuci sa sapi gradina. Acolo am ingropat toate cadavrele! Cu dragoste, fiul tau, Bill.” / Imediat a doua zi la 4 dimineata, agentii FBI, impreuna cu Politia locala au dat buzna in gradina batranului, sapand si scotocind peste tot, mai mai poate vor da de vreun cadavru. / Negasind insa nimic, ei si-au cerut scuze de la batran si au plecat. / In aceeasi zi, batranul a primit alta scrisoare de la fiul sau: / „Draga tata, acum te poti duce linistit sa plantezi rosiile. Asta e tot ce am putut face pentru tine de aici. Cu dragoste, fiul tau, Bill.”

Bonus: Bula si bicicleta lui. Bula se duce la scoala, in acea zi profesoara ii intreaba pe toti elevii cu ce vin ei la scoala. / Toti spun care mai de care, Bmw, Audi, Mercedes, numai Bula al nostru cu bicicleta/ / A doua zi tot asa, ii intreaba profesoara cu ce vin ei tot la fel, Bula cu bicicleta. / Vine Bula suparat acasa si ii povesteste lui tac’so ce pateste la scoala, cum rad toti de el ca vine cu bicicleta.

Ma Bula, zice tac’so, tu esti prost rau ma; pai cand or zice aia ca vin cu masini care de care mai frumoase, zii si tu ca vii cu Lamborghini, si nu o sa mai rada nimeni de tine / Asculta Bula si se duce la scoala. In clasa, profesoara iar ii intreaba: / Doamna: Tom cu ce ai venit? / Tom: Bmw. / Doamna: Ion, tu cu ce ai venit? / Ion: Audi / Doamna: Bula pe tine nu te mai intreb, ca stiu sigur ca ai venit cu bicicleta. / Bula: Ba nu doamna, am venit cu Lamborghini / Doamna: Serios? Bravo! Si de ce ai intarziat atunci? / Bula: Mi-a cazut lantul !

<
Loading...