Garcea la poker

Ei s-au intalnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s-au casatorit. / Nunta a fost perfecta, iar viata lor in doi a fost deasemenea perfecta. / Intr-o seara de Craciun, in care ningea puternic, aceasta pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe, cind la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii, care se pare ca avea o pana. Era Mos Craciun cu o tolba plina de cadouri. / Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca copiii cei multi care asteptau cadourile, perechea perfecta l-au invitat pe Mos Craciun sa se urce in masina lor pentru a ajunge sa imparta cadourile. / Si asa au ajuns in scurt timp sa imparta cadourile. Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologice si cei trei au avut un accident. / Unul singur din cei trei a supravietuit.

Care? / (Ganditi-va mai intai si abia apoi uitati-va la raspuns) / … / Bine-nteles ca femeia perfecta. Ea este singura din cele 3 personaje care exista intr-adevar. / Toata lumea stie ca Mos Craciun nu exista si ce sa mai zicem de barbati perfecti. / Pentru femei, povestea se termina aici. / Barbatii vor citi in continuare. / Puncte bonus pentru barbati: / Daca Mos Craciun si barbatul perfect nu exista, inseamna ca femeia a condus. / Ceea ce explica de ce s-a si intimplat accidentul. / Si inca ceva: daca esti femeie si ai citit si restul povestii, asta mai demonstreaza inca o chestie: Femeile nu fac niciodata ce li se spune !

Bonus: Bula si bicicleta lui. Bula se duce la scoala, in acea zi profesoara ii intreaba pe toti elevii cu ce vin ei la scoala. / Toti spun care mai de care, Bmw, Audi, Mercedes, numai Bula al nostru cu bicicleta/ / A doua zi tot asa, ii intreaba profesoara cu ce vin ei tot la fel, Bula cu bicicleta. / Vine Bula suparat acasa si ii povesteste lui tac’so ce pateste la scoala, cum rad toti de el ca vine cu bicicleta.

Ma Bula, zice tac’so, tu esti prost rau ma; pai cand or zice aia ca vin cu masini care de care mai frumoase, zii si tu ca vii cu Lamborghini, si nu o sa mai rada nimeni de tine / Asculta Bula si se duce la scoala. In clasa, profesoara iar ii intreaba: / Doamna: Tom cu ce ai venit? / Tom: Bmw. / Doamna: Ion, tu cu ce ai venit? / Ion: Audi / Doamna: Bula pe tine nu te mai intreb, ca stiu sigur ca ai venit cu bicicleta. / Bula: Ba nu doamna, am venit cu Lamborghini / Doamna: Serios? Bravo! Si de ce ai intarziat atunci? / Bula: Mi-a cazut lantul !

<
Loading...