close
no thumb

Fursecuri ,exact ca la cofetarie!

 

Ingrediente

 

-125 g ciocolata neagra

-250 g faina

-1 lingurita praf de copt

-150 g unt

-30 g cacao

-50 g zahar brun

-80 g zahar tos

-1 ou

-2 linguri lapte

-100 g alune

 

Mod de preparare

 

Se topeste ciocolata pe baie de aburi. Separat se amesteca untul moale cu cele doua tipuri de zahar. In crema de unt cu zahar se adauga ciocolata, se amesteca, se adauga oul si se amenteca in continuare.

Se amesteca faina cu cacaua si praful de copt si se cerne apoi deasupra amestecului cu oua, dupa care se adauga laptele. Se pun alunele maruntite si se amesteca. Se iau din aluat cu o lingura mici gramajoare care se pun in tava de copt tapetata cu hartie de copt si se coc 15 minute.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!