close
36441673_10156615883990407_5271307503768961024_n_Fotor

Ingrediente

● 750 g pulpa de porc

● 1 kg cartofi

● 3 cepe

● 2 morcovi

● ardei rosu si verde (am folosit congelat)

● 2 linguri pasta de ardei (preparata in casa)

● o frunza de dafin

● boia iute

● cimbru

● piper

sare

● o lingura untura solida

● marar verde

Mod de preparare

Spalam carnea, o tamponam pentru a fi uscata si o taiem cubulete. O punem la calit intr-o cratita, in untura incinsa. Cand se rumeneste, adaugam ceapa si o lasam 2-3 minute sa se inmoaie.

Adaugam ardeiul si morcovul, le calim cateva minute impreuna, adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba acoperit cu capac, cca 45 de minute. Daca este nevoie mai adaugam apa fierbinte.

Cand carnea este aproape fiarta adaugam cartofii taiati bucati mai mari, pasta de ardei, condimentele si frunza de dafin. Potrivim gustul de sare apoi dam cratita la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute.

La sfarsit adaugam maraul tocat. Pofta buna!

sursa