Din asta se facea o ciorba! ​

O blondă merge la biserică și se confesează preotului: / – Părinte, nu știu ce să mă mai fac. / – De ce fata mea? Ce problemă ai? / – Păi am 30 de ani și încă nu mi-am găsit și eu un bărbat. / Mă rog pe fiecare seara la Dumnezeu dar nu se intampla nimic. Ce pot să fac? / Părintele îi răspunde:

– Când o să îți vină vremea, o să găsești un bărbat frumos și potrivit pentru tine. În legătură cu rugăciunea, încearcă să nu mai ceri lucruri pentru tine, gândeștete la cei din jurul tău. / Blonda îi mulțumește părintelui și merge direct acasă, se așează în genunchi la marginea patului și începe: / – Doamne, nu îmi doresc nimic pentru mine, dar dă-i mamei mele un ginere frumos și bogat!

Bonus: La un interviu de angajare. La un interviu de angajare la SRI trei candidați stăteau stresați. / Vine colonelul, le dă câte un pistol și prima misiune: să își omoare nevestele care erau închise în câte o cameră din clădirea principală SRI. / In pistol erau gloanțe oarbe, dar lor nu li s-a comunicat acest lucru, misiunea dovedea curajul fiecăruia de a trage cu arma.

Intră primul, își privește nevasta în ochi… i se face milă, iese și predă pistolul. / – Îmi pare rau n-am putut s-o fac, îmi iubesc nevasta. / Intră al doilea în cameră, îi zâmbeste soției, îi pune pistolul la tampla și trage. Iese palid la fata, și privește intrebător către colonel. / Colonelul îl felicită batându-l pe umăr.

Intră al treilea, trage fără ezitare, golește cartusul, nimic. De afara, auzind impuscăturile, ceilalți stăteau cu sufletul la gură. După împușcături se aude gălăgie, femeia strigă după ajutor, mai multă gălăgie, și liniște. Iese omul transpirat, cu cămașa ruptă și intreabă: / – Care mi-ați schimbat cartușele, că a trebuit să o omor cu piciorul mesei?

<
Loading...