Cum sa scapi de puricii din flori. O metoda mai simpla nu exista

Florile iti fac viata mai frumoasa, te binedispun si iti ofera oxigenul de care ai atata nevoie! In schimb, le ingrijesti pentru a te putea bucura de ele pe termen lung. Insa, chiar si bine ingrijite, plantele se pot usca, aparent fara motiv. De cele mai multe ori, vinovati pentru uscarea florilor sunt puricii, pe care cu greu ii poti observa cu ochiul liber. Poti scapa de acesti daunatori, aplicand o metoda simpla si eficienta!

Ai nevoie de: cateva bete de chibrit. Ce trebuie sa faci: infige betele de chibrit in pamantul de la flori, , cu gamaliile pozitionate in jos, la 5 centimetri de marginea ghiveciului. uda florile si dupa doua zile schimba chibriturile. In doar 2 zile, puricii de flori vor disparea. Explicatie: Gamalia chibritului(catranul, cum i se mai spune in popor) contine fosfor, care, odata infiltrat in pamant, ajuta la eliminarea acestor daunatori.

Bonus: Casa ei are întotdeauna un miros proaspăt și frumos. Pana acum nimeni nu a știut de ce. Acesta este secretul. Din fericire, există o soluție uimitoare de casă care vă poate face mirusul curat și proaspăt. O femeie numită Jen a venit cu un DIY odorizant de aer, care este pur și simplu uimitor. Acest odorizant de aer este ieftin, la prețuri accesibile și sigur de utilizat. Această soluție este destul de ușor de pregătit și este foarte eficientă. Puteți folosi acest odorizant de aer pentru a vă pulveriza canapeaua, perdelele și covoarele. Odată ce ați încercat această soluție, nu veți mai cheltui bani pe substanțele chimice pentru odorizante toxice. Mai jos puteți vedea rețeta acestei soluții uimitoare.

Ingrediente: ¼ cupă detergent, 2 cesti de apa, 4 linguri de bicarbonat de sodiu, o oală. Instrucțiuni: Mai întâi, puneți sferele de săpun ¼ într-o singură găleată și adăugați 4 linguri de bicarbonat de sodiu. Apoi, adăugați 2 cesti de apă clocotită și amestecați bine. Amestecul va fi dizolvat după 30 de minute. Apoi, obțineți o sticlă de pulverizare și puneți acest amestec în interior. Ar trebui să utilizați acest amestec pentru a pulveriza pe canapele, dulapuri, țesături, canale și covoare.

Sfaturi suplimentare pentru a face casa cu miros frumos: Deschideți o fereastră și prindeți briza; Se fierbe scortisoara; Curățați cu fructe, cum ar fi sucul de lamaie; Coace ceva; Plasați un buchet de flori în casă; Fierbe cafea; Faceți pliculețe de plante medicinale.

Loading...