close
Desert

Cum sa faci Nutella in casa, din numai 3 ingrediente

s604x0_Nutella_de_casa

Este imposibil sa rezisti tentatiei de a umple clatitele sau gogosile cu delicioasa crema de ciocolata.

Daca vrei sa renunti la varianta din comert si sa te bucuri in continuare de gustul celebrei creme de ciocolata, afla cum o poti prepara in casa din doar 3 ingrediente.

De ce ai nevoie pentru crema nutella de casa: 300 g alune de padure, 2-3 linguri cacao, 150 g curmale uscate sau sirop de artar, apa, daca este nevoie.

Da, crema de ciocolată care a declanșat dependență în rândul a milioane de oameni se poate face cu ușurință. Și din numai 6 ingrediente! Chit că o mănânci în clătite, că o pui cremă în torturi și prăjituri… Sau că pur și simplu te trezești în miez de noapte că deschizi borcanul și te înfrupți cu nesaț cu o lingură plină de Nutella..

E clar, o adori! Acum învață să o faci și acasă! Ieși mult, mult mai ieftin decât dacă o cumperi de la magazin gata făcută și, pe deasupra, știi cu siguranță că nu conține conservanți!

Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.

Întinde alunele pe o tavă și dă-le la copt 15 minute. Când le scoți, lasă-le să se răcească până ajung la temperatura care-ți permite să le atingi fără să te arzi.

Curăță coaja de pe ele frecându-le între palme. Pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie și mixează-le bine până obții o pastă cremoasă și omogenă.