close
Secrete Culinare

Cum repari icrele taiate! Secretul pe care orice gospodina trebuie sa-l stie!

icre-taiate-poza-buna-pentru-icre-cu-masline-37632500

În primul rând, trebuie să ştii că icrele se bat mai uşor (şi mai repede, evident) cu mixerul, şi nu de mână.

Dacă icrele se taie, cea mai uşoară metodă pentru a le repara este să pregăteşti în paralel altă porţie, mai mică, peste care să adaugi, treptat, icrele tăiate.

O altă metodă presupune frecarea unui gălbenuş fiert până se face pastă. Mare atenţie, nu trebuie să pui niciun pic de ulei în ou! Când şi-a schimbat consistenţa, se adaugă icrele tăiate treptat, amestecând continuu.

În caz de nevoie, gospodinele mai apelează la o metodă care, spun ele, are efect garantat! Se fierbe o lingură de griş. După ce se răceşte, se adaugă câte o lingură din icrele tăiate şi se freacă până se leagă la loc, scrie Realitatea.net.

loading...