close
Traditional

Cum facem noi macroul marinat la rece

Cum facem noi macroul marinat la rece _Fotor

Macrou Marinat la Rece

Ingrediente
4 bucati macrou congelat (1,200 kg)
500 ml apa
225 ml otet
100 ml ulei
2 morcovi
2 cepe mari
o lingurita piper boabe
2 lingurite mustar boabe
2 frunze dafin
o lingura sare de muraturi
o lingurita zahar
sare pentru sarat pestele (dupa gust)

Mod de preparare
Imi place pestele in orice combinatie. De data aceasta am incercat aceasta reteta de peste marinat. A iesit grozav de bun!

Lasam pestele la dezghetat apoi il curatam, indepartam capetele, il spalam si il taiem rondele potivit de groase. Lasam rondelele la scurs apoi le saram bine, le punem intr-un vas cu capac si le lasam la frigider dupa o zi pe alta.
Pentru saramura: punem apa, otetul, uleiul, zaharul si sarea intr-o craticioara la fiert.

Adaugam foile de dafin si piperul si lasam sa dea 2-3 clocote. Dam deoparte si lasam saramura la racit.

 

continuarea

loading...