Cui ii place Garcea?

Fumam pe terasa din spate când apare câinele meu de sub gardul vecinului cu un animal alb în gură, … si mândru, loial, mi-l aduce și mi-l pune în fața mea: era pisica vecinului, ceva rasă cu pedigree din Germania, cu care umbla la concursuri, expoziții, etc. / Era moarta de-a binelea, înota în balele câinelui și era foarte murdara. / După „corecția” dată câinelui m-am întors la pisica… și mi-a venit o idee: / Am băgat-o în chiuvetă, am spălat-o bine de pământ și de balele câinelui și am uscat-o cu uscătorul de păr al neveste-mi.

Apoi m-am furisat in curtea vecinului, si am pus la loc pisica in cosuletul ei. După-masă vine vecinul acasă. / La vreo 5 minute se aude gălăgie, larmă, înjurături… / Ca un bun vecin, mă duc să mă interesez care-i problema. / Stăm amandoi în fața cosuletului pisicii și are loc următorul dialog: / – Uită-te si tu! / – Ce s-a întâmplat? A murit? ,intreb eu. / – A murit! Acum două zile am îngropat-o, și acum e iar aici.

Bonus: Bula si bicicleta lui. Bula se duce la scoala, in acea zi profesoara ii intreaba pe toti elevii cu ce vin ei la scoala. / Toti spun care mai de care, Bmw, Audi, Mercedes, numai Bula al nostru cu bicicleta/ / A doua zi tot asa, ii intreaba profesoara cu ce vin ei tot la fel, Bula cu bicicleta. / Vine Bula suparat acasa si ii povesteste lui tac’so ce pateste la scoala, cum rad toti de el ca vine cu bicicleta.

Ma Bula, zice tac’so, tu esti prost rau ma; pai cand or zice aia ca vin cu masini care de care mai frumoase, zii si tu ca vii cu Lamborghini, si nu o sa mai rada nimeni de tine / Asculta Bula si se duce la scoala. In clasa, profesoara iar ii intreaba: / Doamna: Tom cu ce ai venit? / Tom: Bmw. / Doamna: Ion, tu cu ce ai venit? / Ion: Audi / Doamna: Bula pe tine nu te mai intreb, ca stiu sigur ca ai venit cu bicicleta. / Bula: Ba nu doamna, am venit cu Lamborghini / Doamna: Serios? Bravo! Si de ce ai intarziat atunci? / Bula: Mi-a cazut lantul !

<
Loading...