close
cod-pane-580×400

Un fel principal plin de arome si foarte delicios!

 

Ingrediente

-6 cotlete de crap

-2 oua

-1 lamaie

-100 g iaurt grecesc

-1 castravete murat

-2 cartofi

-100 g mazare congelata

-3 morcovi

-pesmet

-sare si piper

-ulei

 

Mod de preparare

Speli pestele si il usuci cu un prosop absorbant. Separat bati ouale cu sare si piper, dupa gust. In alta farfurie pui pesmetul. Incingi uleiul.

Dai bucatile de peste prin pesmet, prin ou, iar prin pesmet, apoi iar prin ou. Le prajesti pe ambele parti, apoi le scoti pe prosoape absorbante.

Separat, fierbi in apa cu sare, morcovii si cartofii, iar la sfarsit mazarea. Tai bucatele legumele mari, apoi amesteci totul cu iaurtul. Servesti pestele alaturi de legume si de o felie de lamaie.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...