close
4398-img_1520

Branza Camembert provine din Franta, este produsa din lapte de vaca nepasteurizat si are o coaja alb-galbuie , iar gustul ei este deosebit.

 

Ingrediente

-1 pachet aluat foitaj

-ulei

 

Umplutura

-200 g branza Camembert

-300 g branza de oaie

-50 g unt moale

-1 legatura ceapa verde

-cateva fire de patrunjel tocat

-1 legatura ridici de luna taiate feliute

 

Mod de preparare

Dezgheti foitajul, ungi fiecare foaie cu ulei si tai mai intai pe lung, apoi patratele. Faci din patratele cornete si unesti marginile cu degetele  inmuiate in apa. Le coci in cuptorul fierbinte pana se rumenesc frumos, apoi le lasi la racit.

Speli si toci ceapa si patrunjelul. Branza Camembert o tai feliute. Amesteci untul moale cu branza de oaie data pe razatoare, pui patrunjelul tocat si ceapa verde, apoi amesteci.

Umpli fiecare cornet de foitaj cu amestecul de branza, pui o feliuta ce branza Camembert si uns de ridiche. Decorezi cu patrunjel si ceapa verde.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!