close
QLS21w987StG

Va invit sa preparati o ciulama de pasare delicioasa care merge de minune cu o portie de mamaliguta.

 

Ingrediente

-1 kg carne de pasare

-1 morcov

-1 radacina patrunjel

-1/2 telina

-2 cepe

-2 linguri ulei

-2 linguri faina

-sare si piper

 

Mod de preparare

Carnea taiata bucati mai mici  si zarzavatul intreg, bine curatat si spalat se pun la fiert in apa rece. Cand incep sa fiarba , se ia spuma, se adauga sare si se continua fiertul pana cand carnea este bine fiarta. Se scoate apoi carnea.

Separat , se prepara sosul de ciulama; intr-o tigaie mare, cu ulei fierbinte, se pune putin cate putin faina, amestecand continuu.

Cand faina incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu o cana de supa in care a fiert carnea. Se amesteca bine  si se obtine un sos mai subtire . In sos se adauga carnea fiarta si se potriveste gustul cu sare si piper. Se mai tine ciulamaua pe foc mic 3 minute.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...