close
ciorba-taraneasca-de-legume

Ingrediente:

 2 l apă,

1 litru zer sau 500 g iaurt diluat cu apa,

o mână de mazăre,

o mână de fasole verde,

2 cartofi,

1 morcov,

1 ceapă,

1 pătrunjel,

2-3 roşii,

1 legătură mărar,

o legătură pătrunjel,

sare.

Preparare

Pentru ciorba ţărănească delicioasă de legume se curaţă zarzavatul şi ceapa, se taie mărunt şi se pun la fiert în apă rece, împreună cu mazărea. Când începe fierberea, se adaugă fasolea verde. După câteva minute, roşiile date prin răzătoare se adaugă împreună cu cartofii.

Înainte de a fi complet fierte, se sărează după gust, se toarnă zerul şi se adaugă verdeaţă. Ciorba ţărănească cu multe legume se serveşte caldă.

Poftă bună! 

sursa

loading...