close
656x440_ciorba-cu-afumatura-366945

Pentru ca este iarna si trebuie sa ne hranim cat mai consistent iar camara este plina dupa taierea porcului cu tot felul de bunatati , haideti sa preparam o ciorba delicioasa si savuroasa.

 

Ingrediente

-500 g ciolan afumat

-1 ceapa

-1 morcov

-1 pastarnac

-1 ardei iute

-200 g varza

-400 ml zeama de varza

-3 linguri bulion

-sare

-foi de dafin

 

Mod de preparare

Cureti si toci ceapa, morcovul si pastarnacul, apoi le fierbi in apa cu sare in care ai adaugat ciolanul afumat, taiat bucati si cu spuma luata. Lasi sa fiarba  pana cand intra furculita usor in carne.

Adaugi varza taiata fideluta, pasta de tomate si mai tii pe foc 20 de minute.

Torni zeama de varza, adaugi ardeiul iute feliat, foile de dafin si mai lasi sa clocoteasca cateva minute, dupa care ii adaugi un ou batut si verdeata dupa gust,

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!