close
1

Cica îsi ia un tip un jeep. / Cum e si normal, pe-o parte scrie “4×4″, ca era jeep care se respecta. / Într-o seara, îl ocheste un betiv care se uita chiorâs la “4X4″, scoate o cheie si zgârie în continuare “=16″. / A doua zi, proprietarul îsi pune mâinile-n cap. Îsi duce masina la un service si-i mai trage un strat de vopsea. / Seara, iar o ocheste betivu’. Iar se uita chiorâs la inscriptia “4×4″, iar se scotoceste dupa ceva ascutit prin buzunare si adauga “=16″. / Propitaru’ iar se zgârâie (si el) pe ochi când vede isprava si iar se duce la service, da zice: / -Ba, uite-asa si-asa, n-ai putea s-adaugi =16 dupa 4×4 da’ asa, ca sa para c-asa a fost din fabricatie? / -Sigur, zice mecanicu’. Ziua urmatoare, iar se apropie betivu’ de jeep si citeste: “4×4=16″. / Sta omu’ ce sta cu ochii cât cepele la calculu’ ala, dupa care scoate un cui din buzunar si mâzgaleste: “corect”.

Bonus: Esti beat daca… E clar că eşti beat atunci când: / 1. Un elefănţel roz te urmăreşte până acasă. / 2. Trebuie să te ţii de asfalt ca să nu cazi de pe trotuar. / 3. Serviciul te împiedică să bei destul. / 4. Doctorul tau găseşte sânge în alcool la analize. / 5. Scaunul de la WC se loveşte repetat şi cu înverşunare de capul tău. / 6. Ajungi să crezi că alcoolul e una dintre grupele de alimente. / 7. 24 de ore pe zi, 24 de beri într-o ladă – coincidenţă? / S-o crezi tu! / 8. Două mâini şi doar o gură – asta chiar că e o problemă cu băutura. / 9. Vezi mai bine dacă ţii un ochi închis. / 10. Nenorocita aia de parcare s-a mutat mai încolo cât erai tu în cîrciumă. / 11. Cazi de pe podea. / 12. Pe băieţii tăi îi cheamă Tuborg şi Heineken.

13. Auzi, ştii ce, dă-o-ncolo de masă de seară, 5 beri fac cât o friptură cu cartofi prăjiţi. / 14. Ţânţarii încep să zboare aiurea după ce te-nţeapă pe tine. / 15. Te trezeşti în dormitor, chiloţii sunt în baie, adormi îmbrăcat… / 16. Toată cârciuma te salută când intri înăuntru. / 17. Ai impresia că cele patru grupe de alimente sunt cofeina, nicotina, alcoolul şi femeile. / 18. Pisica vecinului devine tot mai apetisantă, pe zi ce trece. / 19. Zoe Petre arată bine. / 20. Nu-ţi recunoşti nevasta decât dacă te uiţi la ea printr-un fund de pahar. / 21. Bestia aia de elefănţel roz iar te-a urmărit pân-acasă.