Cica are vedenii

Doi angajati ai unei firme se afla in biroul sefului, ajutandu-l sa se descotoroseasca de lucrurile nefolositoare care ii ocupa spatiul. / La un moment dat, unul dintre angajati gaseste o lampa veche, plina de praf. / – Sefu‘, cu asta ce facem? zice omul, stergand lampa cu maneca hainei. / Nici nu apuca sa deschida gura seful, ca din lampa incepe sa iasa un abur albastrui, din care se incheaga un duh./ – M-ati chemat, stapani? Care va sunt dorintele ? / Uimiti de cele ce li se intampla, cei doi angajati isi revin repede si, constientizand ce mare noroc a dat pe capul lor, isi exprima cele mai profunde dorinte.

Primul: – Eu vreau sa ma aflu pe o plaja in Bahamas, alaturi de Miss world! Nici nu termina bine dorinta, ca si disparu! / Al doilea: – Eu vreau sa ma duci in Hawai, pe plaja, cu o maseuza si un topmodel / Hop! / Disparu si acesta. / In birou ramase doar seful si duhul. / – Astept si dorinta dvs, d-le! / – Vreau sa-i aduci inapoi pe aia doi dupa pauza de masa! / Morala: Intotdeauna lasa-l pe sef sa vorbeasca primul!

Bonus: Bula si bicicleta lui. Bula se duce la scoala, in acea zi profesoara ii intreaba pe toti elevii cu ce vin ei la scoala. / Toti spun care mai de care, Bmw, Audi, Mercedes, numai Bula al nostru cu bicicleta/ / A doua zi tot asa, ii intreaba profesoara cu ce vin ei tot la fel, Bula cu bicicleta. / Vine Bula suparat acasa si ii povesteste lui tac’so ce pateste la scoala, cum rad toti de el ca vine cu bicicleta.

Ma Bula, zice tac’so, tu esti prost rau ma; pai cand or zice aia ca vin cu masini care de care mai frumoase, zii si tu ca vii cu Lamborghini, si nu o sa mai rada nimeni de tine / Asculta Bula si se duce la scoala. In clasa, profesoara iar ii intreaba: / Doamna: Tom cu ce ai venit? / Tom: Bmw. / Doamna: Ion, tu cu ce ai venit? / Ion: Audi / Doamna: Bula pe tine nu te mai intreb, ca stiu sigur ca ai venit cu bicicleta. / Bula: Ba nu doamna, am venit cu Lamborghini / Doamna: Serios? Bravo! Si de ce ai intarziat atunci? / Bula: Mi-a cazut lantul !

<
Loading...