close
Chiftelute de salau

Numai cand ma gandesc la ele imi vine apa in gura. Asa ca m-am hotarat sa le fac!

Ingrediente

-500 g file de salau
-2 legaturi ceapa verde
-300 g fasole verde pastai
-3 oua
-100 g pesmet
-sare si piper
-1 legatura patrunjel
-1 legatura marar
-ulei pt prajit

Preparare

Se trec bucatile de peste pe sub jet de apa rece apoi se pun la fiert in apa cu sare. La fel se procedeaza si cu fasolea verde, se curata , se spala si se opareste in apa cu sare.

Se curata ceapa verde, se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Dupa ce au fietr atat fasolea cat si pestele se scot in sita si se lasa sa se scurga bine.

Se spala verdeata si se toaca marunt. Pestele se marunteste, fasolea se paseaza cu blenderul si impreuna cu ceapa , se pun intr-un bol si se amesteca cu pesmetul , verteata si ouale.

Se condimenteaza cu sare si piper . Se formeaza chiftele , se rumenesc in ulei si se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc impreuna cu alte aperitive.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...