close
Chiftele de cartofi

O ideea atat de simpla pentru o masa savuroasa langa o salata apetisanta 

 

Ingrediente

-1 cana pesmet
-5 cartofi
-200 g cascaval
-150 ml ulei
-sare si piper
-1 legatura marar

 

Preparare

Cureti cartofii, ii tai bucari mici si ii fierbi in apa cu sare. Cand au fiert ii pasezi cu furculita si ii lasi sa se raceasca.

Amesteci intr-o farfurie pesmetul cu sare si piper dupa gust. Omogenizezi cartofii raciti cu cascavalul ras si adaugi mararul taiat marunt.

Iei cu lingura si formezi chiftele . Le dai prin pesmet si le dai deoparte .

Incingi uleiul intr-o tigaie si le rumenesti cate 2 minute pe fiecare parte, dupa care le scoti pe o farfurie in care ai pus hartie absorbanta.

Sau pur si simplu poti sa le coci la cuptor si asa inlaturi prajirea.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...