Cele mai ciudate accidente surprinse video

Ion este căsătorit cu Maria de 25 de ani. Fiind o fire mai romantică alege să serbeze nunta de argint pe o insulă uitată de lume, dar cu peisaje splendide. / Când ajung pe insulă, Maria este foarte încântată de locație așa că i se adresează soțului: / – Ioane, ești foarte romantic!

Acum, la 25 de ani de la căsătorie m-ai adus pe insula asta mirifică, când o să avem 50 de ani, ce o să faci? / Ion se uită la ea, o mângâie pe față, o sărută și îi spune: / – Atunci o să mă întorc să te iau de aici!

Bonus: La un interviu de angajare. La un interviu de angajare la SRI trei candidați stăteau stresați. / Vine colonelul, le dă câte un pistol și prima misiune: să își omoare nevestele care erau închise în câte o cameră din clădirea principală SRI. / In pistol erau gloanțe oarbe, dar lor nu li s-a comunicat acest lucru, misiunea dovedea curajul fiecăruia de a trage cu arma.

Intră primul, își privește nevasta în ochi… i se face milă, iese și predă pistolul. / – Îmi pare rau n-am putut s-o fac, îmi iubesc nevasta. / Intră al doilea în cameră, îi zâmbeste soției, îi pune pistolul la tampla și trage. Iese palid la fata, și privește intrebător către colonel. / Colonelul îl felicită batându-l pe umăr.

Intră al treilea, trage fără ezitare, golește cartusul, nimic. De afara, auzind impuscăturile, ceilalți stăteau cu sufletul la gură. După împușcături se aude gălăgie, femeia strigă după ajutor, mai multă gălăgie, și liniște. Iese omul transpirat, cu cămașa ruptă și intreabă: / – Care mi-ați schimbat cartușele, că a trebuit să o omor cu piciorul mesei?

Loading...