Cele mai amuzante faze cu Vadim Tudor

Un om avea un papagal care injura. / Intr-o zi exasperat, il inchide in camera. Nimic, numai porcarii ii ieseau pe gura papagalului. / Il inchide in sifonier. Si mai rau. / Il inchide in congelator. / Dupa un minut tace. / Deschide omul usa congelatorului. / Papagalul zice:

– Va rog sa acceptati scuzele mele pentru neplacerile provocate, va asigur insa ca nu se vor mai repeta! / Omul sa cada pe spate, nu-i venea sa creada. / Tot papagalul: / – Apropo, doar asa, de curiozitate; gaina cu ce a gresit?

Bonus: Bula si bicicleta lui. Bula se duce la scoala, in acea zi profesoara ii intreaba pe toti elevii cu ce vin ei la scoala. / Toti spun care mai de care, Bmw, Audi, Mercedes, numai Bula al nostru cu bicicleta/ / A doua zi tot asa, ii intreaba profesoara cu ce vin ei tot la fel, Bula cu bicicleta. / Vine Bula suparat acasa si ii povesteste lui tac’so ce pateste la scoala, cum rad toti de el ca vine cu bicicleta.

Ma Bula, zice tac’so, tu esti prost rau ma; pai cand or zice aia ca vin cu masini care de care mai frumoase, zii si tu ca vii cu Lamborghini, si nu o sa mai rada nimeni de tine / Asculta Bula si se duce la scoala. In clasa, profesoara iar ii intreaba: / Doamna: Tom cu ce ai venit? / Tom: Bmw. / Doamna: Ion, tu cu ce ai venit? / Ion: Audi / Doamna: Bula pe tine nu te mai intreb, ca stiu sigur ca ai venit cu bicicleta. / Bula: Ba nu doamna, am venit cu Lamborghini / Doamna: Serios? Bravo! Si de ce ai intarziat atunci? / Bula: Mi-a cazut lantul !

<
Loading...