Cea mai tare sarba ​

Patru zombie jucau remi în apropierea unui cimitir. Trec niste betivi pe acolo și încep să facă zarvă. / Unul dintre zombi îi spune celui mai tanar din gașcă: / – Vezi ce-i acolo și dacă comenteaza sperie-l. / Zombi cel tanar vine inapoi: / – N-au comentat. / Se duce zombi mai urat si incepe bwaaaa waaaaa, betivii nimic.

Vine și asta dezamagit inapoi și se aseaza. Stau ei și se gandesc cum să sperie betivii când la unul îi vine o idee. / – Eu ma duc cu o tigara la ei și le cer un foc. Când îmi vede fata sigur se sperie. / Merge, le cere un foc, unul dinre betivi îi dă, și când îi vede fata ii spune la zombi suparat: /-Mai omule nu mai fuma! Tu vezi că îți face rau și tot nu vrei să te lasi?

Bonus: La un interviu de angajare. La un interviu de angajare la SRI trei candidați stăteau stresați. / Vine colonelul, le dă câte un pistol și prima misiune: să își omoare nevestele care erau închise în câte o cameră din clădirea principală SRI. / In pistol erau gloanțe oarbe, dar lor nu li s-a comunicat acest lucru, misiunea dovedea curajul fiecăruia de a trage cu arma.

Intră primul, își privește nevasta în ochi… i se face milă, iese și predă pistolul. / – Îmi pare rau n-am putut s-o fac, îmi iubesc nevasta. / Intră al doilea în cameră, îi zâmbeste soției, îi pune pistolul la tampla și trage. Iese palid la fata, și privește intrebător către colonel. / Colonelul îl felicită batându-l pe umăr.

Intră al treilea, trage fără ezitare, golește cartusul, nimic. De afara, auzind impuscăturile, ceilalți stăteau cu sufletul la gură. După împușcături se aude gălăgie, femeia strigă după ajutor, mai multă gălăgie, și liniște. Iese omul transpirat, cu cămașa ruptă și intreabă: / – Care mi-ați schimbat cartușele, că a trebuit să o omor cu piciorul mesei?

<
Loading...