Ce ti se poate intampla intr-un lift ​

Tanti Florica se duce într-o bună zi la supermarket să cumpere conserve pentru cele cinci pisici ale ei. Ajunge la casă, dar când să platească vânzătoarea îi spune: / – Dovada vă rog. / – Ce dovadă? Întrebă nedumerită bătrânica. / – Stiți… politica magazinului. Pentru a evita consumul de către oameni a mâncării de animale, care este mai ieftină, nu se comercializeză aceasta decât cu dovadă de la medicul veterinar sau prezentând animalul la casă. / Suparată bătrâna se duce acasă și revine cu una din pisici și așa reusește sa plece acasă cu mâncarea pisicilor. / A doua zi povestea se repetă cu mâncarea pentru câini.

În cea de a treia zi, tanti Florica revine în supermarket cu o pungă închisă la culoare și merge direct la vânzătoare și îi spune: / – Bagați vă rog mâna în pungă. / Vânzătoarea nedumerită îi răspunde: / – Nu pot doamnă. Nu știu ce aveți în pungă. Dacă e un animal care mă poate mușca. / – Aveți încredere că nu vă mușca nimic. / Bagă vanzătoarea mâna în pungă și o scoate toată mudară de rahat. / – Vai doamnă dar ce aveți în pungă că seamană a rahat? / – Chiar este. Astăzi vreau să cumpăr hârtie igienică.

Bonus: La un interviu de angajare. La un interviu de angajare la SRI trei candidați stăteau stresați. / Vine colonelul, le dă câte un pistol și prima misiune: să își omoare nevestele care erau închise în câte o cameră din clădirea principală SRI. / In pistol erau gloanțe oarbe, dar lor nu li s-a comunicat acest lucru, misiunea dovedea curajul fiecăruia de a trage cu arma.

Intră primul, își privește nevasta în ochi… i se face milă, iese și predă pistolul. / – Îmi pare rau n-am putut s-o fac, îmi iubesc nevasta. / Intră al doilea în cameră, îi zâmbeste soției, îi pune pistolul la tampla și trage. Iese palid la fata, și privește intrebător către colonel. / Colonelul îl felicită batându-l pe umăr.

Intră al treilea, trage fără ezitare, golește cartusul, nimic. De afara, auzind impuscăturile, ceilalți stăteau cu sufletul la gură. După împușcături se aude gălăgie, femeia strigă după ajutor, mai multă gălăgie, și liniște. Iese omul transpirat, cu cămașa ruptă și intreabă: / – Care mi-ați schimbat cartușele, că a trebuit să o omor cu piciorul mesei?

<
Loading...