Ce ti se poate intampla intr-un lift ​

După o zi ploioasă pe autostrada umedă, Badea Gheorghe și un oltean fac accident cu mașinile. / Având viteză foarte mare amândoi soferii, mașinile s-au facut țăndări. / Deși, bucăți din cele doua mașini au fost aruncate pe o distanță destul de mare, cei doi șoferi reușesc să iasă teferi din autoturismele care arătau ca niște epave. / Acestia fiind foarte speriați de cele întamplate, se privesc unul pe altul timp de câteva momente, apoi Badea Gheorghe spune în spirit de glumă: / – Uită-te cum arata mașinile noastre!…Poate ca Dumnezeu a vrut sa ne întâlnim în acest fel și să începem o afacere împreună.

Olteanul, mulțumit de vorbele lui Gheorghe răspunde: / – Ai dreptate, probabil că așa ne-a fost sortit. / – Hai că am eu o sticlă de vin în masină, o desfacem și o bem ca să sărbătorim… spune Badea Gheorghe / Găsește Badea Gheorghe sticla de vin, o desface și îi dă olteanului să bea primul, că așa este politicos. / Olteanul, fiind însetat, bea aproape jumătate din sticlă, apoi îi dă și lui Badea Gheorghe să bea. / Badea Gheorghe, fiind foarte smecher, spune: / – Nu, nu…îmi pare rău…eu astept să vină poliția!

Bonus: La un interviu de angajare. La un interviu de angajare la SRI trei candidați stăteau stresați. / Vine colonelul, le dă câte un pistol și prima misiune: să își omoare nevestele care erau închise în câte o cameră din clădirea principală SRI. / In pistol erau gloanțe oarbe, dar lor nu li s-a comunicat acest lucru, misiunea dovedea curajul fiecăruia de a trage cu arma.

Intră primul, își privește nevasta în ochi… i se face milă, iese și predă pistolul. / – Îmi pare rau n-am putut s-o fac, îmi iubesc nevasta. / Intră al doilea în cameră, îi zâmbeste soției, îi pune pistolul la tampla și trage. Iese palid la fata, și privește intrebător către colonel. / Colonelul îl felicită batându-l pe umăr.

Intră al treilea, trage fără ezitare, golește cartusul, nimic. De afara, auzind impuscăturile, ceilalți stăteau cu sufletul la gură. După împușcături se aude gălăgie, femeia strigă după ajutor, mai multă gălăgie, și liniște. Iese omul transpirat, cu cămașa ruptă și intreabă: / – Care mi-ați schimbat cartușele, că a trebuit să o omor cu piciorul mesei?

<
Loading...