Ce sa pui in masina de spalat pentru a scoate rufele gata calcate. Trucul care a facut înconjurul lumii

Probabil nu ai timp să calci rufele după ce le-ai scos din mașina de spălat. Din fericire, există o soluție revoluționară care vă va ajuta la reducerea cutelor de pe haine și vor arăta ca noi. Iată o metodă simplă şi eficientă pentru a scăpa de problema călcatului rufelor și pentru a economisi timpul atât de prețios. Vei fi uimită să descoperi că, doar cu ajutorul câtorva cuburi de gheaţă, această problemă este rezolvată fără bătăi de cap.

Urmărind imaginile, vei vedea cum poţi beneficia de rufele care “se calcă singure”… Tot cea ce trebuie să faci este să pui hainele în maşina de spălat, ca de obicei. În plus, va mai trebui doar să adăugi câteva cuburi de gheaţă (2, maxim 3) peste haine, înainte de a începe programul de spălare.

Bonus: Cu totii stim de Kate Middleton si de tenul ei impecabil! Intr-un final am aflat secretul ei (care e unul foarte foarte simplu) si vi-l dezvaluim aici. Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (35 ani), a devenit în ultimii ani un adevărat trendsetter. Hainele pe care le poartă în aparițiile sale publice se vând apoi în doar câteva minute din magazinele online, trucurile ei de frumusețe sunt răspândite pe tot Internetul, iar fiecare mișcare îi este urmărită, analizată, copiată. Nu-i de mirare așadar că atunci când și noi am aflat de trucul ei de îngrijire pentru ten, am vrut să vedem exact despre ce e vorba… Ei bine, în ciuda faptului că are la dispoziție o mică armată de oameni care să îi pregătească fiecare apariție, se pare că frumoasa Kate a rămas fidelă unor trucuri de beauty din vremea în care era o tânără ca oricare alta, iar viața la Buckingham nu era pentru ea decât un vis, în cel mai bun caz.

Trucul pentru ten impecabil, recomandat de Kate Middleton – Recent a ieșit la iveală faptul că ducesa de Cambridge își curăță fața în fiecare zi cu o cârpă îmbibată în apă călduță. Se pare că frumoasa Kate preferă produsele de demachiere sub formă de spumă sau de gel, pe care le masează delicat pe piele, după care își curăță temeinic tenul cu o cârpă bine îmbibată în apă călduță. Trucul ei de frumusețe este ancorat în vremurile de mult apuse, când bunicile noastre nu aveau la dispoziție dischete demachiante sau tot felul de alte accesorii de beauty, nici măcar bureți de baie, și se foloseau de cârpe îmbibate în apă călduță pentru a-și curăța tenul și pielea.

Mai mult decât atât, se pare că o serie de specialiști în frumusețe au declarat public că metoda lui Kate este una cât se poate de sănătoasă pentru că, spre diferență de dischetele demachiante, care nu curăță întotdeauna atât de bine machiajul, o cârpă umedă, călduță, nu numai că poate șterge orice tip de machiaj, dar acționează și ca un exfoliant delicat asupra pielii, iar dacă demachierea este făcută cu mișcări circulare, un astfel de procedeu poate stimula circulația sângelui și poate ajuta pielea să-și recapete strălucirea naturală. Cu siguranță că vom încerca și noi trucul ei cel puțin o dată, pentru a ne convinge dacă merită sau nu să-l includem în rutina noastră zilnică de beauty.

Loading...