Ce frumos e Transfagarasanul!

Un agent secret american merge in Rusia, intr-o bodega, si incearca sa-si demonstreze ca nu va fi recunoscut ca nefiind de origine rusa. / Cere, in cea mai perfecta rusa, un pahar de votca si il bea dintr-o inghititura. / Rusii din bar se uita admirativ la el si zic: / – Tu nu esti rus! / Americanul, infuriat, ia o balalaica de la unul de pe scena si incepe sa cante la ea, ca un mester. / Barmanul si rusii din jur: / – Tu nu esti rus!

Americanul mai incearca un truc. / Cere orchestrei sa cante un cazacioc. Si incepe americanul nostru sa danseze, ca apucat. / Barmanul si rusii din jur: / – Tu nu esti rus! / Suparat la culme, americanul intreaba pe barman: / – De ce tot spuneti ca nu sunt rus? / – Pai de baut, ai baut ca un rus. De cantat la balalaica, ai cantat ca cei mai meseriasi de la noi. / Iar, de dansat cazacioc, n-am mai vazut pe nimeni sa danseze asa de bine. / – Si atunci? / – Stii, noi in Rusia nu avem negri.

Bonus: Polistul si logica. Un politist se intalneste cu un profesor de logica si,dupa o scurta conversatie despre vreme, politistul il intreaba pe profesor: / -Domnule profesor, ce este logica? / Dupa ce il examineaza din priviri, profesorul ii spune: / -Cel mai bine iti dau un exemplu. Ai acvariu acasa? intreaba profesoru / -Am,raspunde politistul . / -Daca ai acvariu inseamna ca iti plac pestii,logic? / -Logic.

-Daca iti plac pestii,inseamna ca iti place natura. Logic? / -Logic / -Daca iti place natura inseamna ca iti place frumosul. /  Logic? / -Logic. / -Daca iti place frumosul inseamna ca iti plac femeile si ca esti casatorit. ./ Asa este? / -Da, asa este. / -Ai inteles ce este logica?intreaba profesorul. / -Da.  raspunde politistul. / A doua zi la munca,politistul intreaba un coleg: / -Tu stii ce e logica? / -Nu. Ce este? / -Ai acvariu acasa? / -Nu / -Inseamna ca nu esti casatorit!

<
Loading...