close
FNM_100110-Weekend-Dinners-019_s3x4.jpg.rend.hgtvcom.616.462

Iata o reteta minunata si gustoasa!

Ingrediente

-4 cartofi mari

-150 g piept de pui

-2 oua

-1 lingurita mustar

-1 lingura zeama de lamaie

-1 morcov

-ulei

-sare

-verdeata

Preparare

Spala cartofii bine, da-i cu sare si aseaza-i intr-o tava pe hartie de copt. Baga-i la cuptor , la foc potrivit o ora. Intre timp fierbe pieptul de pui.

Pregateste o maioneza dintr-un ou fiert  si unul nefiert, , in care adaugi zeama de lamaie, mustarul si binenteles uleiul. Da morcovul pe razatoarea mica.

Pune-l intr-un bol impreuna cu pieptul de pui taiat fasii. Adauga maioneza. Cand cartofii s-au copt si s-au racorit, cresteaza-i in cruce  si aseaza in mijloc amestecul de carne si morcov , apoi decoreaza cu verdeata.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...