close
cartofi-cu-branza-la-cuptor-StockFood_00352815-580×400

Gateste cu drag o reteta delicioasa , ieftina si gata pe repede -nainte!

 

Ingrediente

-1 kg cartofi

-1 lingura unt sau ulei

-3 oua

-200 g branza rasa

-5 linguri smantana

 

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata si se taie in rondele subtiri. Ouale se fierb bine si se taie in rondele fine. Branza rasa poate fi telemea, parmezan, cascaval  sau chiar amestecuri de branzeturi.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt , se aseaza un strat format din jumatate din cantitatea de cartofi, peste ea se pun rondelele de oua si se presara ceva mai mult din cantitatea de branza.

Se acopera apoi cu restul de cartofi, se presara restul de branza si se intinde deasupra smantana. Se tine la cuptor 30 de minute.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!