close
646×404

Deliciosi si plini de savoare, incercati-i si voi!

 

Ingrediente

-8 cartofi mari

 

Umplutura 1

-1 lingura unt

-2 galbenusuri

-1 lingura branza rasa

-100 g sunca

-sare si piper

 

Umplutura 2

 

-1 lingura unt

-2 galbenusuri

-100 g ciuperci fierte

-1 lingura smantana

-sare si piper

 

Mod de preparare

Cartofi se aleg mai mari si cu o suprafata cat mai neteda. Se coc bine, dupa care se scor si se taie la unul din capete un capac. Pe acolo cu o lingurita se scoate o parte din continut. Separat se prepara una din umpluturi , dupa plac.

Sunca si ciupercile se taie foarte marunt ca sa se inglobeze in pasta formata din restul ingredientelor  si din miezul scos de cartofi. Se obtine o pasta cu care se umplu cartofii.

Cartofii umpluti cu capacele puse la loc , se pun imtr-o tava termorezistenta si se dau la cuptor cateva minute sa se rumeneasca frumos.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!