close
International

Cartofi copti umpluti cu ciuperci si verdeata

ssa40051

Un rasfat culinar pentru zilele de post.

 

Ingrediente

-6 cartofi

-200 g ciuperci

-1 ceapa

-5 catei usturoi

-1 lingura bulion

-1 ardei mic

-1 legatura marar

-sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare

Cureti cartofii , ii tai jumatati si ii coci in cuptor pana se rumenesc frumos.

Dupa ce s-au copt si s-au racit le scoti miezul. Amesteci ceapa tocata marunt cu miezul de cartofi, ciupercile ,taiate si calite putin, bulionul, ardeiul tocat , mararul tocat marunt si usturoiul pisat.

Potrivesti gustul cu sare si piper, apoi umpli cartofii cu aceasta compozitie si-i asezi intr-un vas termorezistent si ii coci la cuptor 30 de minute, poti sa ii stropesti cu putin ulei.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...