close
1481335577343

Un desert aspectos si foarte delicios!

 

Ingrediente

Aluatul

-250 g faina

-2 oua

-500 g unt

-40 g zahar

-1 lingurita cacao

-1 lingurita scortisoara

-30 ml vin dulce

 

Umplutura

-500 g ricotta

-170 g zahar

-vanilie

-100 g ciocolata

-150 g fistic

-ulei pt prajit

 

Mod de preparare

Toate ingredientele pentru aluat se pun in cuva roborului si se amesteca, apoi aluatul se lasa o ora la rece.Se intinde aluatul, nu mai gros de 2 mm, si se taie cercuri. Se unge cu unt un tub de inox, se aseaza un cerc de aluat si se lipesc extremitatile cu putina apa.

Se introduce tubul de inox in ulei incins, se lasa un minut, se scoate tubul si se pune ruloul pe hartie absorbanta. Dupa ce se racesc, rulourile se inmoaie in ciocolata topita pe baie de aburi.

Pentru umplutura, se amesteca ingredientele, se pune crema obtinuta intr-o seringa de bucatarie, se umplu rulourile si se trec apoi capetele prin fistic maruntit.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!