Cand mergi la sala prima data

La volanul unui mercedes se află o tipa blondă la vreo 30 de ani. Aproape de ieșirea de pe autostradă este oprită de un polițist. / Se apropie polițistul de mașină și spune: / – Bună ziua, Agent Vasilescu mă numesc. Actele la control vă rog. / Tipa foarte amabilă răspunde: / – Din păcate nu am așa ceva. / – Cum să nu aveți permis? întreabă polițistul contrariat. / – Nu am! A fost suspendat definitiv pentru că am condus în stare avansată de ebrietate! / – Bine, atunci vă rog să îmi dați actele mașinii. / – Nu am nici acte la mașină. Stiți, aceasta mașină este furată!

Polițistul, șocat de cele auzite o întreabă: / – Cum doamnă să furați mașina? De unde ați furat-o? / – Păi am furat-o de la un domn pe care l-am omorât și l-am băgat în portbagaj. Dacă nu mă credeți, pot să deschid ca să vedeți! / Polițistul se depărtează de mașină și cheamă întăriri prin stație. / În cateva minute, la fața locului ajung mai multe echpaje, inclusiv șeful poliției. / Se apropie seful poliției de mașină și spune: / – Doamnă, vă rog frumos să ieșiți din mașină. /

– Dar ce sa întâmplat? întreabă tipa în timp ce ieșea din mașină. / – Colegul meu susține că ați furat mașina, ați omorât propietarul și îl aveți în portbagaj! / Femeia foarte agitată: / – Am furat mașina? Am omorât propietarul? Vă rog frumos să vă uitați în portbagaj să vedeți că este gol. / Seful poliției deschide portbagajul și întradevăr acesta era gol. / Apoi o întreabă pe femeie: / – Actele puteți să mi le arătați și mie? / Femeia își ia poșeta, scoate actele și i le înmânează.

Acesta se uita la ele, vede că totul este in regulă, dar totuși nu mai stia ce să creadă. / – Doamnă, totul pare în regulă, dar totuși, colegul meu a susținut că ați furat mașina, ați ucis propietarul și că îl aveți în portbagaj, așa că era de datoria noastră să facem verificarile. / Femeia se apropie de seful poliției și spune: / – Cu siguranța mincinosul ăla a spus și că mergeam cu viteză mare, nu???

<
Loading...