Cand cineva isi ”uita” geanta pe banca

Un bărbat supărat că soția îi cam dă ordine, merge la librărie și cumpără cartea „Barbatul casei”. / După ce citește cartea învață cum ar trebui un bărbat adevărat să se impună în relația cu soția. / Merge direct la soție și îi spune: / – Dragă, fi atentă la mine și bagă la cap tot ce spun pentru că eu nu repet de două ori! / Cuvântul meu este lege în această casă!

Acum mergi și gătește cina, mă servești iar la sfârșit vreau și desert. / După ce termin de mâncat, te duci și pregătești baia pentru că vreau să mă relaxez. / Și la final ghici cine o să mă îmbrace și o să îmi facă freza? / Soția își pune mâinile în șold și răspunde pe un ton amenințător: / – Ăia de la pompe funebre?!

Bonus: Deghizarea corecta. În ziua carnavalului un negru își cheama un taxi. / Fiind in pielea goală se grabește să urce în mașină. / Șoferul se uită mirat si observă că are o cireașă între dinți, apoi intreabă: / – Dacă nu sunt indiscret, dumneavoastră în ce v-ați deghizat? / Negrul îi arata cireașa dintre dinți și-i spune: / – Sunt prăjitură de ciocolată umplută cu cirese .

Pornesc la drum, dar la un moment dat le sare un copil în față după o minge, taximetristul trebuind să frâneze brusc și tipul înghite cireașa. / Negrul foarte revoltat strigă la șofer: / – Din cauza ta am înghițit cireașa! La următorul magazin cobori și îmi cumperi altă cireașa! / Nu-i convine taximetristului, dar se oprește totuși la magazin si merge să cumpere cireașa. / Peste câteva minute revine la mașina:

– Nu au cireșe aici! Folosește și tu asta! Și-i dă un borcan de marmeladă. / Negrul foarte confuz: / – Băi nene, ce să fac eu cu marmelada? / – O bagi și tu în fund și iți schimbi deghizarea în gogoașă arsă, umplută cu dulceață!

<
Loading...