close
20727438_757385844453567_569623941_o

Atat va spun un adevarat festin culinar plin de savoare!

 

Ingrediente

-300 g branza

-200 g cascaval

-5 dovlecei cruzi

-3 cartofi fierti

-100 g sunca

-4 oua

-1 legatura marar

-3 catei usturoi

-piper

 

Preparare

Razi branza si cascavalul. Speli dovleceii si-i razi. Ii scurgi bine de zeama si ii amesteci cu cascavalul, branza si cartofii fierti si zdrobiti.

Adaugi sunca taiata cubulete, galbenusurile, mararul tocat si usturoiul pisat. Potrivesti gustul cu sare si piper , apoi omogenizezi.

Bati  albusurile spuma si le incorporezi cu grija. Rastorni amestecul intr-o tava termorezistenta tapetata. Dai budinca la cuptor la foc mic, pana se rumeneste.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...
x
Dati-ne un "Like"