close
Briose

Ce ziceti facem o calatorie savuroasa , pentru a ne crea micile noastre delicatese colorate?

Ingrediente

-300 g faina
-60 g zahar
-2 oua
-2 lingurite praf de copt
-370 ml lapte
-160 g unt
-100 g nuci macinate

Preparare

Incingi cuptorul, ungi 12 forme de briose si le asezi intr-o tava de cuptor. Incorporezi intr-un bol faina, zaharul si praful de copt.

Faci un gol in mijloc si pui ouale batute putin, laptele si untul topit. Amesteci cu o furculita , pana se omogenizeaza.

Compozitia trebuie sa fie destul de groasa. Pui cu lingura compozitie in formele de briose , cam trei sferturi.

Lasi la cuptor 20 de minute , le scoti , le presari cu nuca si le mai tii 5-1o minute.

Scoti briosele si le lasi sa se raceasca.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...