close
652x450_169451-briose-aperitiv

O combinatie reusita , plina de savoare .

 

Ingrediente

-12 forme din hartie de copt

-1 ceapa

-1 ardei rosu

-100 g ciuperci

-150 g sunca

-250 g faina

-3 linguri capere

-1 lingura amestec verdeturi

-putina sare si piper

-2 lingurite praf de copt

-1 varf cutit bicarbonat

-1 ou

-70 ml ulei

-1 lingurita mustar

-150 g iaurt

 

Mod de preparare

Puneti formele de hartie in tava pentru briose si preincalziti cuptorul.Curatati ceapa si taiati-o marunt. Spalati ardeiul , taiati-l in doua , scoateti semintele si taiati-l cubulete. Curatai, spalati ciupercile si taiati-le marunt.Taiati sunca presata in bucatele mici. Amestecati faina cu verteturile, caperele, praful de copt , bicarbonatul , sare si piper , dupa gust.

Inglobati  ceapa, ardeiul, ciupercile si sunca. Bateti oul, adaugati ulei, mustar, iaurt. Adaugati treptat amestecul de faina si omogenizati. Umpleti aluatul uniform in forme si lasati la copt 25 de minute. Lasati-le inca 5 minute in forme dupa ce s-au copt , apoi le puteti servi.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!