Bec cu alimentare la pom?! Adevarat sau fals?

Bulă cunoaște pe internet o rusoaică și după foarte multe discuții aceasta îl invită să o viziteze. Odată ajuns în Rusia, Bulă merge direct acasă la fată și rămâne uimit: / – Vai, dar ce casă mare și ce curte frumoasă! Cu ce te ocupi tu? / Rusoaică îi spune: – Vezi podul acela? / – Da! / – Ei bine, eu l-am făcut! Sunt un arhitect renumit în țara mea! /

Vizita decurge perfect, iar peste câteva luni Bulă o invită pe rusoaică să îl viziteze în România. / Când ajunge rusoaica în fața casei lui Bulă rămâne șocată: / – Vai de mine! Casa asta este de două ori mi mare ca a mea și curtea este imensă! Tu cu ce te ocupi? / Bulă foarte mândru: / – Vezi podul acela de peste râu? / Rusoaica se uită nedumerită: / – Văd râul dar nu văd podul! / – Exact, acolo trebuia să fie un pod de fier!

Bonus: La un interviu de angajare. La un interviu de angajare la SRI trei candidați stăteau stresați. / Vine colonelul, le dă câte un pistol și prima misiune: să își omoare nevestele care erau închise în câte o cameră din clădirea principală SRI. / In pistol erau gloanțe oarbe, dar lor nu li s-a comunicat acest lucru, misiunea dovedea curajul fiecăruia de a trage cu arma.

Intră primul, își privește nevasta în ochi… i se face milă, iese și predă pistolul. / – Îmi pare rau n-am putut s-o fac, îmi iubesc nevasta. / Intră al doilea în cameră, îi zâmbeste soției, îi pune pistolul la tampla și trage. Iese palid la fata, și privește intrebător către colonel. / Colonelul îl felicită batându-l pe umăr.

Intră al treilea, trage fără ezitare, golește cartusul, nimic. De afara, auzind impuscăturile, ceilalți stăteau cu sufletul la gură. După împușcături se aude gălăgie, femeia strigă după ajutor, mai multă gălăgie, și liniște. Iese omul transpirat, cu cămașa ruptă și intreabă: / – Care mi-ați schimbat cartușele, că a trebuit să o omor cu piciorul mesei?

Loading...