Bebeluş salvat de la moarte cu un simplu sărut! Cum l-a readus la viaţă surioara lui

Pentru un nou-născut din Irlanda de Nord, sărutul primit de la surioara lui a făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Acum, băieţelul are patru ani şi ar fi putut avea o soartă cumplită dacă medicii nu ar fi descoperit, în timp util, afecţiunea de care suferea.

Niall Parfitt era născut de doar câteva săptămâni când a fost internat în spital pentru că luase răceala de la sora lui de şapte ani, Éabha.

A fost diagnoticat iniţial cu o bronşită dar, ulterior investigaţiile au arătat un diagnostic îngrijorător, micuțul avea o malformație congenitală la inimă şi îi punea viața în pericol.

Afost transportat de urgenţă în Londra unde a fost operat, Niall Parfitt scăpând ca prin minune de pericolul ce îl pândea.

„Niall s-a născut în decembrie 2014, avea șase săptămâni și totul era normal, un copil ce părea fericit din câte vedeam noi. Nu avea nicio problemă, dar fiica noastră Éabha a avut o răceală puternică. Îl îmbrățișa mereu și îl săruta ca pe o păpușă. I-am zis să nu o mai facă pentru că îi va da răceala(…) O săptămână mai târziu, Niall se simțea foarte rău și vomita, așa că le-am dus la medici, unde i-au făcut teste și ne-au spus să mergem la spital, pentru că e suspect de bronșită” a spus tatăl micuţului, potrivit mirror.co.uk.

Chirurgii englezi i-au salvat viaţa micuţului Niall, băiatul a rezistat eroic intervenţiei pe cord.

În prezent, familia băiatului se implică în activităţi caritabile pentru o organizație care ajută copiii cu afecțiuni cardiace.

„De când a avut loc operația Niall a a fost incredibil, când îmi aduc aminte mă sensibilizez. Dacă îl vezi acum e cu totul diferit. E doar un zâmbet, un micuț uimitor (…) Sora lui spune mereu că l-a salvat atunci când i-a transmis răceala, altfel afecțiunea poate nu ar fi fost detectată. Niall ar fi putut să joace fotbal și totul să fie foarte grav.” a mărturisit emoţionat tatăl copilului pentru belfastlive.co.uk.

Loading...