Barbatii astia!

Profesoara spune:Haideti sa ascultam cateva dintre compunerile cu titlul „Ce am facut in vacanta”. / Prima care ridica mana este Andreea. / Spune Andreea compunerea si profesoara ii pune un 10. / Bula ridica si el mana. / Profesoara: / Spune Bula. / Bula: In aceasta vara am facut multe lucruri. / Am fost si la bunica.Bunica m-a pus sa tai lemne. / Cand taiam lemnele mi-a sarit o aschie drept in fund.

Profesoara il intrerupe si spune: / Bula te rog sa refaci compunerea si sa o iei mai pe ocolite. / Vine Bula a doua zi si prezinta compunerea: / In aceasta vara am facut multe lucruri.Am fost si la bunica. / Bunica m-a pus sa tai lemne. / Tot taind la lemne o aschie a sarit, a ocolit casa, a ocolit cotetul, a oculit sura si drept in fund mi-a venit.

Bonus: Polistul si logica. Un politist se intalneste cu un profesor de logica si,dupa o scurta conversatie despre vreme, politistul il intreaba pe profesor: / -Domnule profesor, ce este logica? / Dupa ce il examineaza din priviri, profesorul ii spune: / -Cel mai bine iti dau un exemplu. Ai acvariu acasa? intreaba profesoru / -Am,raspunde politistul . / -Daca ai acvariu inseamna ca iti plac pestii,logic? / -Logic.

-Daca iti plac pestii,inseamna ca iti place natura. Logic? / -Logic / -Daca iti place natura inseamna ca iti place frumosul. /  Logic? / -Logic. / -Daca iti place frumosul inseamna ca iti plac femeile si ca esti casatorit. ./ Asa este? / -Da, asa este. / -Ai inteles ce este logica?intreaba profesorul. / -Da.  raspunde politistul. / A doua zi la munca,politistul intreaba un coleg: / -Tu stii ce e logica? / -Nu. Ce este? / -Ai acvariu acasa? / -Nu / -Inseamna ca nu esti casatorit!

<
Loading...