close
1

Un medic de tara este chemat, in cursul diminetii, la un pacient acasa. Dar avand multi bolnavi la dispensar, trece ziua si el isi aminteste de pacient abia spre seara. / Ingrijorat, isi ia trusa si merge la pacient. Bate la poarta, si iata ca iese din casa nevasta omului, cu o lumanare aprinsa in mana.

Medicul se albeste la fata si ingaima: / – Vai, ce rau imi pare, ce om bun a fost. / – Lasati, dom’doctor, ca mai este inca. Da’ poftiti in casa si iertati lumanarea, ca tocmai ni s-a luat curentul.

Bonus: Deghizarea corecta. În ziua carnavalului un negru își cheama un taxi. / Fiind in pielea goală se grabește să urce în mașină. / Șoferul se uită mirat si observă că are o cireașă între dinți, apoi intreabă: / – Dacă nu sunt indiscret, dumneavoastră în ce v-ați deghizat? / Negrul îi arata cireașa dintre dinți și-i spune: / – Sunt prăjitură de ciocolată umplută cu cirese .

Pornesc la drum, dar la un moment dat le sare un copil în față după o minge, taximetristul trebuind să frâneze brusc și tipul înghite cireașa. / Negrul foarte revoltat strigă la șofer: / – Din cauza ta am înghițit cireașa! La următorul magazin cobori și îmi cumperi altă cireașa! / Nu-i convine taximetristului, dar se oprește totuși la magazin si merge să cumpere cireașa. / Peste câteva minute revine la mașina:

– Nu au cireșe aici! Folosește și tu asta! Și-i dă un borcan de marmeladă. / Negrul foarte confuz: / – Băi nene, ce să fac eu cu marmelada? / – O bagi și tu în fund și iți schimbi deghizarea în gogoașă arsă, umplută cu dulceață!

Loading...