Astia ne conduc tara!

Un medic de tara este chemat, in cursul diminetii, la un pacient acasa. Dar avand multi bolnavi la dispensar, trece ziua si el isi aminteste de pacient abia spre seara. / Ingrijorat, isi ia trusa si merge la pacient. Bate la poarta, si iata ca iese din casa nevasta omului, cu o lumanare aprinsa in mana.

Medicul se albeste la fata si ingaima: / – Vai, ce rau imi pare, ce om bun a fost. / – Lasati, dom’doctor, ca mai este inca. Da’ poftiti in casa si iertati lumanarea, ca tocmai ni s-a luat curentul.

Bonus: Deghizarea corecta. În ziua carnavalului un negru își cheama un taxi. / Fiind in pielea goală se grabește să urce în mașină. / Șoferul se uită mirat si observă că are o cireașă între dinți, apoi intreabă: / – Dacă nu sunt indiscret, dumneavoastră în ce v-ați deghizat? / Negrul îi arata cireașa dintre dinți și-i spune: / – Sunt prăjitură de ciocolată umplută cu cirese .

Pornesc la drum, dar la un moment dat le sare un copil în față după o minge, taximetristul trebuind să frâneze brusc și tipul înghite cireașa. / Negrul foarte revoltat strigă la șofer: / – Din cauza ta am înghițit cireașa! La următorul magazin cobori și îmi cumperi altă cireașa! / Nu-i convine taximetristului, dar se oprește totuși la magazin si merge să cumpere cireașa. / Peste câteva minute revine la mașina:

– Nu au cireșe aici! Folosește și tu asta! Și-i dă un borcan de marmeladă. / Negrul foarte confuz: / – Băi nene, ce să fac eu cu marmelada? / – O bagi și tu în fund și iți schimbi deghizarea în gogoașă arsă, umplută cu dulceață!

<
Loading...