close
Traditional

Aşa prepari o cină delicioasă. Ai mei n-au lăsat nimic când l-am făcut.

Aşa prepari o cină delicioasă. Ai mei n-au lăsat nimic când l-am făcut.
INGREDIENTE
o bucata somon proaspat 100 g tofu 10 rosii mici 200 g fasole verde pastai 25 g margarina sare piper
 
INGREDIENTE PENTRU SERVIT
ceapa verde busuioc proaspat
MOD DE PREPARARE:
  1. Somonul se verifica sa nu aiba oase si apoi se taie in doua pe grosime.
  2. In taietura se asaza fasole, eventual taiata in doua.
  3. Se asaza pestele intr-un vas de cuptor uns bine cu margarina, cu rosiile pe langa el. Se presara sare si piper si se pune margarina. Se lasa la cuptor timp de 30 de minute, maximum. In ultimele 5 minute de stat la cuptor se pune si tofu taiata felii, deasupra.
  4. Dupa ce se scoate pestele de la cuptor, se serveste cu ceapa verde taiata rondele si busuioc.

sursa

loading...