Asa faci cele mai fragede snitele de pui! Sigur nu stiai trucul asta simplu

Asa faci cele mai fragede snitele de pui! Sigur nu stiai trucul asta simplu. Ingrediente: 1 kg piept de pui, 2-3 cani pesmet, 2 oua batute, 1 canita ulei, piper, sare

Mod de preparare: 1. Bate ouale cu putina sare si piper. 2. Dezoseaza pieptul de pui, spala-l si apoi sterge-l usor cu niste prosoape absorbante de bucatarie. Astfel îndepartezi excesul de apa. 3. Taie carnea pentru a obtine niste snitele mai mici. 4. Bate-o pe fiecare cu ciocanelul de bucatarie si potriveste-o cu sare si piper. 5. Incinge uleiul. 6. Trece fiecare bucatica de carne prin pesmet, apoi prin ou, iar pesmet si pune-o la prajit.

Bonus: Din numai 5 ingrediente, în doar 20 de minute obții cea mai bună cremă pentru prăjituri. Ingrediente: 120 g unt, 210 g zahăr, 200 ml lapte de cocos, 2 ouă, 2 albușuri de ouă, 1/4 păstaie de vanilie (2 fiole esență de vanilie).

Mod de preparare: Din numai 5 ingrediente, în doar 20 de minute obții cea mai bună cremă de cocos: mătăsoasă, exact cât trebuie de dulce și atât de bună încât îți vine să o mănânci așa, goală! Sfat: fă mai multă decât ai nevoie, nu te vei abține de la degustat! Freacă bine (cu ajutorul unui mixer) untul cu zahărul, până obții o cremă omogenă. Adaugă fiecare ou pe rând(inclusiv albușurile), permițându-i oului introdus să se combine complet în mixtură până să îl adaugi pe următorul. Amestecă și laptele de cocos, până când este complet incorporat.

Într-un vas înalt, la foc mic spre mediu, adaugă crema mai sus obținută. Pune 1/4 din păstaia de vanilie (o despici ușor transversal și îi iei miez cu vârful cuțitului) sau esența de vanilie. Amestecă încet și constant până când crema începe să se îngroașe – circa 10 minute. Toarnă crema de cocos într-un vas cu capac (borcan) și lasă să se răcească. Dă la frigider, unde o poți păstra până la o săptămână. O poți servi cu biscuiți/fursecuri, o poți folosi ca umplutură pentru diferite torturi sau, pur și simplu, o poți savura ca atare.

Loading...