close
Desert

Asa faci cel mai pufos pandispan cu crema! Reteta delicioasa!

media-147611419972165300

Vrei sa incerci o reteta delicioasa care se prepara rapid?

Ingrediente:

Pentru aluat:
4 oua
100 gr zahar
30 gr unt pentru tava
120-140 gr faina
foarte putina sare
Pentru umplutura:

300 gr fructe congelate
300 g frisca lichida

Pentru servit:

nuci sau alune

Mod de preparare:

1. Lasa fructele la decongelat, apoi la scurs.

2. Pune la bain-marie un castron cu sarea, zaharul si ouale. Pune si putina apa.

3. Foloseste un tel pentru a amesteca in mix, pana cand isi dubleaza volumul.

4. Ia de la bain-marie si continua sa amesteci.

5. In momentul in care crema s-a racit, pune faina in ploaie. Omogenizeaza intr-un singur sens.

6. Tapeteaza cu hartie de copt o tava, unge cu putin unt, apoi toarna aluatul.

7. Baga tava in cuptor pentru 25 de minute.

8. Scoate pandispanul, lasa-l racit, apoi injumatateste-l pe orizontala.

9. Pune intre cele doua blaturi nucile / alunele si frisca. Decoreaza cu frisca.

Sursa

loading...