close
International

Asa faci cea mai gustoasa musaca de vinete! Asta e secretul care o face perfecta!

media-147810291847362400

Daca vrei sa incerci o musaca diferita, incearca aceasta reteta delicioasa.

Ingrediente

– 3 vinete (aprox. 2 kg)
– 2 cepe
– 3 catei de usturoi
– 800 g carne tocata (la alegere)
– 8 rosii potrivite, taiate rondele
– 3 oua
– 4 linguri cu smantana
– 200 ml supa de vita
– 1/2 legatura patrunjel
– 1/2 legatura marar
– 300 ml ulei
– sare, piper

Preparare

Taiem vinetele felii, le presaram cu sare si le lasam la scurs într-o strecuratoare circa 30 de minute. Apoi le punem la calit pe ambele parti. Atentie!! Nu punem tot uleiul în tigaie!

Doar cate 30-40 ml pentru o singura tura de vinete (cate ne încap în tigaie). Daca punem tot uleiul o data o sa absoarba tot prima tura de vinete si la celelalte o sa trebuiasca sa punem altul.

Procedand asa vom avea o musaca foarte gretoasa. Asa ca punem cate putin la fiecare tura de calit. Scoatem vinetele calite pe un servet de hartie ca sa se absoarba surplusul de ulei.

continuarea

loading...